dijous, 3 de novembre del 2011

NIT DE GRUPS/ GRUPS DE NIT

Ja està aquí, ja ha arribat! Tots ho estàvem esperant i a la fi demà serà divendres 4 de novembre.Com ja sabeu els que formem Grup d'Amics marxarem a casa a les cinc, però a les 6 tornarem a l'Escola, que ja no serà una escola, sinó un espai per compartir experiències, emocions, sentiments i sobretot allò que ens uneix a tots la creença en un Déu que ens acompanya i que ens va donar el seu fill Jesús.
No vull desvetllar-vos les sorpreses que ens depararà la jornada, només us avanço que hi hauran jocs, peli i gresca fins l'hora de dormir, ara això sí, tan bon punt s'apaguin els llums tothom a dormir, que serem molts i si no ens comportem no podrem continuar l'endemà.
Bé us esperem a tots. Ah per cert tots els pares dels nois i noies que formen part del Grup d'Amics podeu venir a esmorzar amb nosaltres el dissabte al matí.


Paràbola de l'ovella perduda
3 Jesús els va proposar aquesta paràbola:
4 --Si un home d'entre vosaltres té cent ovelles i en perd una, ¿no deixa les noranta-nou al desert i va a buscar la perduda fins que la troba? 5 I quan l'ha trobada, ¿no se la posa a les espatlles ple d'alegria 6 i, arribant a casa, convida els amics i els veïns dient-los: "Veniu a celebrar-ho amb mi: he trobat l'ovella que havia perdut"?
7 »Igualment jo us dic que en el cel hi haurà més alegria per un sol pecador que es converteix que no pas per noranta-nou justos que no necessiten convertir-se.